Bezoek brouwerij St. Bernardus

Met een klein clubje van 10 enthousiaste ipo’ers bezochten we bij wijze van inspiratie de brouwerij in Watou. Een kort maar fijn bezoek waarin we het verhaal van St. Bernardus bier te horen en te zien kregen. Een degustatie mocht natuurlijk niet ontbreken.

Ook hadden we rechtstreeks contact met de eigenlijke klant en konden we hem uithoren over wat hij verwacht van een goede verpakking. Uiteindelijk primeert de handigheid en robuustheid van de verpakking, daarenboven wil men graag een modulair systeem dat hen toelaat met zo weinig mogelijk verschillende dozen zoveel mogelijk objecten in verschillende combinaties wereldwijd te verzenden; flesjes, flessen, glazen en merchandising. Als daarbovenop nog waarde kan toegevoegd worden aan de verpakking is dit mooi meegenomen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s