Overlapping/inhoud opdracht?

Vanuit de wetenschap dat de brouwerij graag verschillende producten in dezelfde doos wil kunnen verzenden lijkt het ons verstandig om daar bij de opbouw van ons concept meteen rekening mee te houden. We zouden kunnen samenwerken met een team dat voor de flessen ontwerpt, de tijd is echter zo kort dat ons dit moeilijk lijkt.

Qua toegevoegde waarde lijkt het ons interessant om een uitneembaar geheel te maken dat de koper kan gebruiken om zowel flessen als glazen lokaal te transporteren. Hierdoor kan het sociaal drinken van St.Bernardus bier gepromoot worden. Dit opent extra mogelijkheden naar branding and social advertising en de daaruit volgende klantenbinding.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s