Keuze uitwerking finaal concept

Zoals eerder vermeld leek het ons opportuun om te bekijken of onze oplossing niet alleen geschikt is om glazen te verzenden maar ook flesjes. In de praktijk zullen particulieren ook sneller een combinatie van verschillende producten bestellen.

Een geschenk of degustatiepakket met daarin glazen EN bier maakt dat zelfs mensen aan de andere kant van de wereld een pakket ontvangen dat bruikbaar is zoals wij het in de supermarkt kennen. Door een doos te maken waarin zo’n pakket zit krijgt de klant een handig, draagbaar en mooi gepresenteerd geheel dat kan worden meegenomen worden naar bezoek, als relatiegeschenk kan gebruikt worden OF de mogelijkheid biedt om zelf van het bier te geniet op een zelf gekozen locatie. De mogelijkheid om een presenteerbaar en draagbaar geheel te ontvangen vinden we dus een belangrijke meerwaarde.

We kiezen ervoor om prototype 2 verder te verfijnen, een dragende doos te ontwerpen en te zoeken naar manieren om extra toegevoegde waarde te creëren. We zouden ook de gebruikerservaring bij het openen van de doos willen ‘opwaarderen’.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s